Az AKSD Románia bemutatása

Az AKSD România S.R.L.-t egy nemzetközi cégcsoport tagjaként a debreceni székhelyű AKSD Kft. alapította. Az alapító cégcsoport fő tevékenységei a hulladékgazdálkodás csaknem teljes vertikuma és különböző település üzemeltetési feladatok ellátása (temető és humán krematórium üzemeltetés, úttisztítás, parkfenntartás).
Az AKSD România S.R.L. 2010-ben kezdte meg szolgáltatási tevékenységét, amit az eltelt évek során folyamatosan bővítettünk.

 

Jelenlegi főbb tevékenységi köreink:

  • Medical Waste Management (egészségügyi, gyógyszermaradék hulladékok begyűjtése, ártalmatlanítása és kapcsolódó szolgáltatások). 
  • Special Waste Management (különböző ipari- és kereskedelmi eredetű hulladékok, valamint állati tetemek begyűjtése, előkezelése és ártalmatlanítása).
  • Recycling (hasznosítható anyagok begyűjtése, kezelése és értékesítése, pl. síküveg, gépjármű szélvédő, egyéb üveg hulladék, rézkábel, használt sütőolaj, papír, fólia, stb.).

Központi telephelyünk a Maros Megyei Ipari Parkban, az E-60-as út mellett található, amely így közúton könnyen megközelíthető.

 

A folyamatos technológia-fejlesztés, a korszerű eszközpark, képzett munkatársaink, az együttműködő partnereink gondos kiválasztása a cégcsoportnál meglévő több évtizedes tapasztalattal együttesen biztosítják, hogy ügyfeleink részére magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani.

 

Környezetvédelmi szolgáltatóként kiemelten fontosnak tartjuk a tevékenységeinket érintő jogszabályok maradéktalan betartását. A minőségbiztosítás és a hatósági adatszolgáltatás érdekében hatékony ügyviteli rendszert építettünk ki, amit folyamatosan fejlesztünk. Rendelkezünk ISO 9001 minőségbiztosítási, ISO 14001 környezetirányítási és OHSAS 18001 egésségi és munkabiztonsági rendszer-tanúsításokkal.