PREZENTAREA FIRMEI AKSD ROMÂNIA

Prezentare AKSD Romania ca și membră a unui grup de firme internaționale a fost fondat de AKSD KFT cu sediul în Debrecen. Activitățile de bază ale firmelor fondatoare sunt gestionarea deșeurilor în întreaga sa verticalitate precum și diferite sarcini legate de funcționarea localitățiilor. (funcționarea de cimitire și crematorii umane, curățirea drumurilor, întreținerea parcurilor) AKSD România SRL a început activitatea în domeniu serviciilor în 2010, servicii care de-a lungul timpului, au fost dezvoltate și extinse.

 

Principalele domenii de activitate actuale sunt:

  • Medical Waste Management (servicii legate de colectarea deșeurilor medicale, resturilor de medicamente și totodată eliminarea acestora)
  • Special Waste Management (colectarea, pretratarea și eliminarea diferitelor deșeuri de proveniență industrială, comercială și animală)
  • Recycling (colectarea materialelor reciclabile, tratarea și valorificarea acestora. Ex: uleiuri alimentare uzate etc.). 

Sediul nostru central este situat în Parcul Industrial Mures lângă drumul European E-60, ușor accesibil pe cale rutieră.

 

Dezvoltarea continuă a tehnologiilor, parcul de utilaje modern, personalul calificat, alegerea atentă a partenerilor colaboratori, împreună cu experiența de zeci de ani a grupului de firme, ne asigură că putem oferii servicii de înaltă calitate pentru clienții noștrii.

 

Ca prestatori de servicii pe piața protecției mediului, considerăm de o importanță majoră respectarea legislației în domeniu. Pentru asigurarea calității și în interesul asigurării datelor, adecvat către autorități, am creat un sistem de asigurare a calității prin Sistemul de Management al Calității în conformitate cu cerințele ISO 9001, Sistemul de Management de Mediu în conformitate cu cerințele ISO 14001, Sisteme de management al sănătății și securității în muncă ISO 45001, și Sistemul de management al Sănătății și Securității Ocupaționale în conformitate cu cerințele OHSAS 18001.

 

aksd iso